|

Tantrasex for par I

Tantrasex for par

Næste gang: 2.-4. marts. Kun plads til et par mere!

Ja, det handler om sex – tantrasex

Mange steder kan du læse om at tantra er lige med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Er du forvirret?

Sexuel modenhed og erotisk fordybelse

Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Det handler om fordybelse og hengivelse til dig selv, din krop og din partner.

Det handler ligeledes om sexuel modenhed. Om at hvile ind i sexualiteten - frem for at lade sig køre rundt i manegen af sin lyst eller måske give helt op og melde sig ud.

 

Tilmeld dig her:

Tantrasex for par I (weekend, uge 9)

Start: 2. mar 2018, 21:00
Slut: 4. mar 2018, 15:00

Tantrasex for par I (udvidet weekend, uge 17)

Start: 26. apr 2018, 21:00
Slut: 29. apr 2018, 15:00

Tantrasex for par I (weekend, uge 24)

Start: 15. jun 2018, 21:00
Slut: 17. jun 2018, 15:00

Få ledige pladser!

Pray with your woman, sing with your woman, play with your woman, dance with your woman, with no idea of sex. Don't go on thinking, when are we going to bed? Forget about it. Do something else and get lost into it. And some day Love will arise out of that being lost. Suddenly, you will see that you are making love and you are not making it. It is happening. You are possessed by it. Then you have your first Tantra experience, possessed by something bigger than you. – OSHO

Kursusbeskrivelse

Konkret vil der blive undervist i et erotisk tantrisk ritual. Ritualet består af en række øvelser som du udfører sammen med din partner. Der vil være mere og mindre erotiske og seksuelle øvelser. Der vil være øvelser med og uden tøj, og der vil være øvelser som du synes er fantastiske, og andre du ikke kan se meningen med. Sådan er tantra – det skal ikke forståes, det skal opleves.

Kodeordene er vejrtrækning, bevægelse og lyd.

 

Deltagere og målgruppe

tantra coupleMedbring din egen partner M/K. Det er underodret om I har været kærester i en uge, eller er gift på 20. år eller i virkeligheden 'kun' er venner.

Kurset fordrer at du fysisk kan holde til at sidde og foretag øvelser i gulvhøjde. Medbring meget gerne hjælpemidler (puder/blokke) til at sidde på gulvet.

Tantraværkstedet indbyder til et helt åbent og fordomsfrit miljø. Alle kombinationsmuligheder af af par er velkomne.

 

Hvad får I ud af det?

 • Tilbring en weekend sammen hvor det kun handler om jer
 • Genopdag nysgerrigheden og glæden ved hinandens kroppe
 • Lær at elske i timevis
 • Giv slip på forventninger og pres (indre som ydre)
 • Lær kunsten ved at elske uden at peake/ejakulere
 • En konkret ny måde at være sammen på som åbner for nærheden
 • Lær at blive mættet af elskov
 • Lær om tantrisk helkropsorgasme, og friktionsfri sex
 • Få en tantrisk sex-praksis
 • Oplev en ny måde at meditere på
 

Sådan foregår undervisningen

tantra pareo

Der bliver instrueret i øvelser som du foretager sammen med din partner. Øvelserne er tantriske og vil i høj grad koncentrere sig omkring bevidsthed, vejrtrækning, berøring, intimitet og energi. Øvelserne er intime og mange af dem har en seksuel karakter, men det er tantrisk seksualitet og der er et sigte med øvelserne.

Det hele foregår i et roligt tempo i et atmosfære af intimitet, nærhed og accept. Invitationen er til ikke-præstation. Det optimale er hvis du helt kan glemme alt hvad ved om sex, din partner og dig selv, og åbne dig til det som er.

Nøgenhed

Når den øvelse der skal laves fordrer det er vi nøgne. Den øvrige tid under kurset bærer vi en sharong. (se foto til højre). Til morgenmeditation og under måltiderne har vi nomalt tøj på.

Skal / skal ikke

Alt hvad der foregår i Tantraværkstedet er en invitation. Der er ingen skal ting og der opfordres til at I forsøger at glemme alt om skulle, ville og burde. Mærk i stedet efter inden i - find dit autentiske ja og nej. Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset.

 

Kost og logi

Indkvartering foregår på kursusstedet i 2 og 4 personers værelser. Hvis I vil være sikker på at booke et privat dobbeltværelse så kan det bestilles på den anden side på tilmeldingsformularen mod en mindre merpris.

Der serveres lette vegetariske måltider og mellemmåltider. Kosten er inklusiv i prisen og du forventes at deltage i anretning samt afrydning efter måltider.

 

Praktisk information

 • Kursusleder: Vilhelm
 • Hvor og hvornår? Se kalender
 • Pris 3.615,- pr. person
 • Kost og logi inklusiv: Ja
 • Påkældning: Pareo
 • Nøgenhed: Ja – når det er relevant i forhold til øvelser og ritualer
 • Medbring: liste fremsendes i god tid inden kurset
 • Betaling: 50% ved tilmelding og 50% 30 dage før kursusstart ved tilmelding tidligere en 30 dage før kurus start. Ved tilmelding senere end 30 dage før kursusstart betales det fulde beløb ved tilmelding.
 • Hvor: Samsø
 • Antal deltagere: Max 8-16 deltagere (kan variere med antal tilmeldte samt stedets kapacitet)

 


Testimonials til Tantrasex for par

Testimonials

Udpluk fra deltagernes erfaringer med Tantrasex for Par

Tantrakurset har helt sikkert givet os en masse og løftet vores sexualliv til nye højder. Især nyder vi, at fokus er flyttet fra målet til vejen, og vi kan bruge timer på at dyrke tantramassage og tantrasex

T&L

Uden tvivl den mest fantastiske sexoplevelse vi har haft både hver for sig og sammen.

Par i 40'erne

De ønsker, vi satte ord på fredag aften og som vi gerne ville have med hjem, blev alle indfriet: et fælles erotisk sprog, flere teknikker til tilfredsstillelse, kunne elske længe, genopdage sin elskede, eje sin lyst, genopdage sin lyst, slippe sit overjeg osv. Vores varmeste anbefalinger.

Fynboerne

En game changer i sexlivet.

Rikke og Torben

Hold da helt fast en smuk oplevelse jeg havde på samsø. Jeg har ikke ord til at beskrive mine oplevelser, men turen har været noget af det bedste jeg mindes at have gjort for mig selv. Jeg vil på det varmeste og med min helt grønne erfaring på feltet anbefale Vilhelm Kruses kursus i tantrisk sex, også selvom man ikke er et etableret par.

Nokolaj

Vores sexliv er bare blevet mere nærværende, spændende, intimt og sexet.

De to fra Jylland

Det seksuelle samvær fået en anden dimension, hvor hovedmålet ikke længere er orgasmen, men processen, nærværet, ømheden og kærligheden! Det har betydet langt mere intense (og længerevarende) sex akter! Og det har betydet (endnu) mere kærlighed i dagligdagen.

Per og Diana

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2016 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse

×
Lad os snakkes ved…
 • Bliv opdateret om kurser, begivenheder og retreats
 • Tips og tricks om tantra
 • Du kan altid framelde dig igen