Betalingsbetingelser

Betaling
Faktura på det fulde beløb vil blive fremsendt i forbindelse med tilmelding/bestilling og forfalder til betaling med det samme. Hvis der er længere en 30 dage til kursusstart og der er tale om et arrangement som strækker sig over flere dage, er du velkommen til at betale 50% nu og 50% senest 30 dage før kursusstart.

Overskrides betalingsfristen, opkræves et gebyr på 100 kr. ekskl. moms + 2 % af betalingsbeløbet pr. overskredet måned.

Optagelse
Du/I er først optaget på kurset når betalingen har fundet sted.

Hvis du aflyser / afmelder
Tilmelding til af kursus er bindende. I forbindelse med kurser, workshops og retreats af mere en en dags varighed refunderes halvdelen af beløbet ved afmelding op til 4 uger før kursets start. Herefter finder refusion ikke sted. Der er et gebyr på kr. 250,- som fratrækkes eventuel refusion jf ovenstående. Biletter refunderes ikke til arrangementer af en dags varighed eller kortere.


Hvis et kursus aflyses
Hvis Tantraværkstedet aflyser et kursus vil du under normale omstændigheder blive tilbudet at få beløbet returneret eller tilbudet at deltage i det samme eller ligende kursus ved en senere lejlighed. Dette er ikke tilfældet hvis et kursus aflyses pga force majeure, et myndighedsdirektiv, eller anden uforudset hændelse, i disse tilfælde bliver beløbet ikke returneret, men du vil blive tilbudt at deltage på det samme eller lignende kursus ved en senere lejlighed.


Videresalg af billetter
Man er velkommen til at videresælge sine billetter og i det omfang at der er en venteliste kan Tantraværkstedet være behjælpelig med det.

Kommunikation
Når du tilmelder dig et kursus i Tantraværkstedet har du samtidig accepteret at Tantraværkstedet må sende kommunikation til dig pr. e-mail.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries