diverse

Persondatapolitik

GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Tantraværkstedet ("os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig, når du kommunikerer med os eller benytter vores hjemmeside, ("Hjemmesiden")..

1.2 Hvis du kontakter os som privatperson, vil der ske en behandling af dine oplysninger i henhold til denne politik.

1.3 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden eller andre kilder.

1.4 Tantraværkstedet er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Tantraværkstedet kan ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 6.

1.5 Vi benytter cookies på Hjemmesiden bl.a. for at optimere din brug af Hjemmesiden, hvilket er beskrevet i vores cookie-politik.

HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER OG MED HVILKET FORMÅL

2.1 NÅR DU BESØGER HJEMMESIDEN: Vi indsamler automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, når du besøger Hjemmesiden. Dette er f.eks. oplysninger om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, hvilke sider du besøger, hvilke links du aktiverer og generelt hvordan du bevæger dig rundt på hjemmesiden og hvordan du bruger den.

2.1.1 Formålet er (at forfølge vores legitime interesser i) at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktioner samt at kunne registrere hvor lang tid besøgende er på Hjemmesiden, og for at kunne vise dig relevant information.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

2.6 NÅR DU HAR SPØRGSMÅL ELLER KOMMUNIKERER MED OS I ØVRIGT: Vi indsamler oplysninger om dit navn, din e-mail, dit telefonnummer og dit spørgsmål.

2.6.1 Formålet med behandlingen er at svare på spørgsmål eller kunne kommunikere med dig i øvrigt for at yde dig den service, du ønsker.

2.6.2 Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

MODTAGERE AF PERSONLYSNINGER, HERUNDER TREDJELANDS-OVERFØRSLER
3.1 Vi deler udelukkende dine Personoplysninger med tredjeparter, når vi er forpligtet hertil i henhold til lov eller for at levere de ydelser, vi tilbyder via Hjemmesiden.

3.2 OVERLADELSE TIL DATABEHANDLERE. Dine oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som Tantraværkstedet er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 I det omfang, vi foretager behandling af personoplysninger udenfor EU/EØS, sker behandlingen i henhold de af EU-kommissionen vedtagne standardkontraktbestemmelser.

HVONÅR VI SLETTER DINE PERSONOPLYSNINGER
4.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden, jf. pkt. 2.1, slettes senest, når du ikke har besøgt hjemmesiden i mere end 36 måneder.

4.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din kommunikation med os, dine forespørgsler og anmodning om information slettes når de ikke længere er nødvendige for den pågældende behandling.

4.3 Oplysninger indsamlet, jf. pkt. 2.3., vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvor aftalen herom er indgået. Oplysningerne vil dog blive gemt i længere tid, i) hvis vi har en legitim interesse i at opbevare oplysningerne i en længere periode, ii) hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller iii) eller hvis opbevaringen er nødvendig for, at vi opfylder lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår, for at opfylde bogføringslovens krav.

DINE RETTIGHEDER
5.1 Med henblik på at skabe åbenhed om behandlingen af dine oplysninger, oplyser vi dig i dette afsnit om dine rettigheder.

5.2 INDSIGTSRETTEN

5.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der eventuelt måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

5.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til os via kontaktformularen på www.grillenburgerbar.dk/kontakt.html. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

5.3 RETTEN TIL BERIGTIGELSE

5.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

5.4 RETTEN TIL SLETNING

5.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

5.5 RETTEN TIL AT BEGRÆNSE BEHANDLINGEN TIL OPBEVARING

5.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

5.6 RETTEN TIL INDSIGELSE

5.6.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den behandling der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

5.6.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

5.7 RETTEN TIL AT TILBAGEKALDE SAMTYKKE

5.7.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev.

5.8. RETTEN TIL AT KLAGE

5.8.1 Du kan klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

KONTAKTOPLYSNINGER
6.1 Hvis du har nogle spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte os via formularen på https://www.tantravaerkstedet.dk/kontakt/kontakt-tantravaerkstedet

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
7.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil den nye version af Persondatapolitikken være tilgængelig på Hjemmesiden.

Opdateret maj 2018

Så er den i vinkel

Tak for din accept..

Du kan altid framelde kommunikation via link i de e-mails du modtager.

Testimonials til elsk dig selv

Testimonials

Udpluk fra deltagernes erfaringer med kurset

Fantastisk kursus. Jeg føltr jeg bliver set og hørt, og ”samlet op” når der var behov for det, Det giver plads til at være ægte og være tryg og samtidig kan jeg mærke Vilhelms kærlige væsen. Jeg vil bestemt anbefale dette kursus til andre!

Christina

Jeg fik dybe forløsninger, som samtidig fjernede fysiske smerter i min lænd og haleben.

Birgitte

Jeg har fået nogle gode værktøjer med mig hjem, som jeg bruger til at kigge på min måde, at møde mine omgivelser med.

Thomas

Jeg har fået masser af kærlighed, mere tro, mere energi, større vished, mere plads, mere opmærksomhed med hjem!

Karen

Jeg ser på min partner på en helt anden måde og det gør mig sgu glad

Dennis

Jeg føler at jeg har en meget mere hjertelig og omsorgsfuld indgangsvinkel til mig selv og andre

Nynne

En nyt tilgang til sig selv, livet og de mennesker omkring en. Mit forhold til min partner føles som helt nyt, på den rigtig gode måde

Ditte

Jeg oplevede for første gang at fået lukket munden på min indre kritiker, og FØLTE mig elsket, af mig selv!

Stina

Jeg har lært at at andre folks reaktioner aldrig har noget med mig at gøre, og at de selv står til regnskab for sig selv, og jeg for mig. Jeg er blevet fritaget fra at dømme mig selv og andre hele tiden. Det er OKAY - Alt er OKAY

N.

cookie-politik

Når du besøger Tantravaerkstedet.dk, informeres du om, at der bruges cookies på hjemmesiden. På denne side finder du information om brug af cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din enhed (computer, smartphone, tablet mv.) for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på vores hjemmeside og for at kunne genkende enheden, du benytter.

En cookie kan ikke anvendes til at se, hvem du er, hvor du bor eller om enheden anvendes af en eller flere personer.

En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Tantraværkstedets brug af cookies

På Tantraværkstedets hjemmeside anvender vi primært cookies til webanalyse for at forbedre brugernes oplevelse, når de besøger vores hjemmeside. Eksempelvis gør cookies det muligt at se, hvordan brugeren bevæger sig rundt på hjemmesiden, og indholdet kan derved tilpasses ud fra denne adfærd, så det eksempelvis bliver lettere at finde rundt på hjemmesiden fremover.

Cookies anvendes også for at kunne registrere køb, kontakt og chat. Derudover benyttes cookies også til at målrette annoncer, så brugeren får de tilbud og informationer, som er relevante.

Typer af cookies

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Disse cookies er afgørende for din mulighed for at bevæge dig rundt på vores hjemmeside og bruge funktionerne efter hensigten. Disse cookies anvendes kun af os, og slettes automatisk efter din browser lukkes.

Preference cookies

Disse cookies husker dine valg på hjemmesiden og er med til at sikre en optimal brugeroplevelse. Der indsamles ingen personlige identificerbare informationer med denne type cookie, og de anvendes kun for at forbedre hjemmesiden.

Statistik- og optimeringscookies

Statistik- og optimeringscookies hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger med det formål at kunne optimere brugeroplevelsen. Denne information giver bedre forståelse af de besøgendes navigationsmønstre, og bruges til at forbedre funktionalitet og design.

Marketingcookies

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tvær af hjemmesider, der besøges. Endvidere bruges disse cookies til at følge søge- og læsevaner, for derved bedre at kunne målrette og individualisere marketingindhold, såsom annoncering. De bruges også til at begrænse det antal gange, du får vist en annonce og hjælper med til at måle effektiviteten af annoncekampagner. Anonyme data kan blive delt med tredjepart.

Sådan afviser du eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies

Du kan til enhver tid afvise cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da disse forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager dig.

Sletning af cookies

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan nemt slettes. Afhængig af din browser, findes der typisk en funktion under browserens indstillinger, hvor cookies kan slettes. Vær opmærksom på, at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

På internettet finder du vejledning til hvordan, hvordan du håndterer cookies i netop din browser.

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2018 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries