Rebels in Love: Elsk dig selv!

Elsk mig selv -et grundkursus i at elske dig selv (før sin næste ;-)

Befri dig selv fra begræsninger og småsomhed og mød dit sparkrøv autentiske jeg! For en 'rebel in love' er der kun et svar: kærlighed 


Vi er Rebels in Lve

Vi er elskede og forhåndsgodkendte af universets kærlige ånd.

Vi er frie, autentiske og fanme om ikke også vi forlanger at være lykkelige.

Med vores iboende kompetence skaber vi os det liv vi drømmer om for os selv og andre.

Vi har i overflåd og vi deler gerne ud af det.

Vi er Rebels in Lve with _______!


 

Join the rebellin!

Vent… der er mere!

Et lille barn ved at det har potentialet til at blive en voksen mand eller kvinde. Men er du klar over at du har potentialet til at blive mere end bare en voksen mand eller en kvinde med en uddannelse, job og bil?

Er du klar over at der er en plan for dit liv hvori du er er helten? En plan hvor du får alt det du har ønsket dig. En plan hvor hvor du ikke længere går på kompromis med dine drømme. En plan hvor du stråler og lyser og anerkender det kompetente geni der bor inden i dig. 

Sandheden om dig er at du er elsket fra morgen til aften. Sandheden om dig er at du er forhåndsgodkendt. Der er intet du kan eller skal gøre for at få lov til at være her. Kende indre fred, opleve succes og have plads til alle dine armbevægelser. 

Tilmeld dig her:

No upcoming events

50% rabat på sidste øjeblikstilmelding!

Du er et super-kompetent 

Du er fuldt ud kompetent til at leve i indre fred, finde mening med livet, få det parforhold du ønsker dig, have succes med dit job, nyde et super helbred, eller rejse verden rundt som spirituel rockstar – eller hvad du end drømmer om. Du er fuldt ud kompetent til at gøre det, men så længe du ikke kan huske at du er elsket, så er du ikke istand til at udøve din indfødte kompetence.

Problemet er at du ikke kan tappe dine super-kompetencer, så længe du har glemt hvor elsket du er. Løsningen er at lære at elske sig selv.

Men det er ikke nok at sige en masse flotte ord om kærlighed, det er nødvendigt at føle det helt ned i storetåen. Det du kommer til at lære på kurset,er en metode til at åbne for åbne for kærligheden, ikke bare på kurset, men også når du kommer hjem. Når der igen er åbent for kærligheden, så kan du udøve din indre kompetence og få det du drømmer om.

Problemet er...

Sagen er den at hvis du ikke føler at du er ubetinget elsket 24-7, 365 dage om året, fra den dag du kom her til, til den dag du skal herfra, så har du et problem. I flere religioner taler man om lidelsen – og det er den lidelse der er problemet. Og du kender den godt, selvom du måske taler mere om stress end lidelse...

I moderne vestlig kontekst kunne vi måske kalde lidelsen: følelsen af at være slået hjem i livets ludospil, og ligge på sofaen med en pakke chips og binche tv-serier,samtidig med at du inderst inde er forbandet over, at du godt ved at du ikke lever op til dit potentiale. Lidelsen er den stress der opstår i spændet mellem det liv du lever, de tanker du gør dig, i forhold til dit sande potentiale – og problemet er at du godt er klar over der burde være mere til dig – og det er der. 

Løsningen

Den radikale og revolutionerende løsning er at elske sig selv. Men hvordan bliver det andet end en floskel og et smukt ønske?

Årsagen til at du ikke helt kan huske hvor elsket du er, er at du aldrig har lært det. Dem kommer du til på dette kursus. Både i teori og praksis. Du kommer til at opleve et paradigmeskift, som ændrer hele dit verdensbillede og det bliver et meget smukkere billede end du forestiller dig.

Kurset udmunder i at du lærer en metode til at aktivere din iboende kompetence, så du kan komme til at sparke autentisk røv og leve det liv du drømmer om. Nu! 

Hvem henvender kurset sig til?

Hvis du inderst inde har på fornemmelsen at der er mere til dig... mere kærlighed, mere frihed, mere glæde, mere vilskab, mere liv og mere success, så er dette kursus svaret.

Kurset er ikke for tøsedrenge, for du kommer til at blive stillet overfor at sluge nogle ordentlige kameler om kærlighed, det totale fravær af rigtigt og forkert, og selve årsagen til din eksistens - og det kan være svært at rumme, fordi det går stik imod alt hvad du har lært og er kærligere end noget du nogen sinde har hørt før...

Kurset er til dig der inderst inde godt ved at du er sindsygt mere kompetent end du endnu har været istand til at leve ud i livet.

Sådan foregår kurset

Konkret er kurset opbygget i læringsmoduler som bygger ovenpå hinanden trin for trin. Hvis du misser et modul kommer du til at mangle en sten i fundamentet, så det er vigtigt du kan være med fra start til slut.

Alle læringstyper er forsøgt tilgodeset og du vil opleve at deltage med både intellektet, krop, sind og ånd.

Du kommer til at lære at bruge alle dine følelser (også de svære og udfordrende) som en vej ind til få øje på og hele dine skyggetider. 

Kurset afvikles i et trygt og meget rummelig ånd. Der er plads til hele dig, dine meninger, holdninger, usikkerhed og glædesudbrud!

Påklædning

Kurset foregår i let og behageligt tøj som du kan bevæge dig i.

Kost og logi

Kost og logi er inklusiv i deltagerprisen. Der bliver serveret lækker, sunde og enkle vegetarisk måltider. Du forventes at deltage i at stille på bordet og rydde op efter maden.

Indkvartering foregår på 2-personers værelse.

Spørgsmål og svar

Skriv eller ring og få svar på alle dine spørgsmål nu.

Testimonials

Udpluk fra deltagernes erfaringer med kurset

Fantastisk kursus. Jeg føltr jeg bliver set og hørt, og ”samlet op” når der var behov for det, Det giver plads til at være ægte og være tryg og samtidig kan jeg mærke Vilhelms kærlige væsen. Jeg vil bestemt anbefale dette kursus til andre!

Christina

Jeg fik dybe forløsninger, som samtidig fjernede fysiske smerter i min lænd og haleben.

Birgitte

Jeg har fået nogle gode værktøjer med mig hjem, som jeg bruger til at kigge på min måde, at møde mine omgivelser med.

Thomas

Jeg har fået masser af kærlighed, mere tro, mere energi, større vished, mere plads, mere opmærksomhed med hjem!

Karen

Jeg ser på min partner på en helt anden måde og det gør mig sgu glad

Dennis

Jeg føler at jeg har en meget mere hjertelig og omsorgsfuld indgangsvinkel til mig selv og andre

Nynne

En nyt tilgang til sig selv, livet og de mennesker omkring en. Mit forhold til min partner føles som helt nyt, på den rigtig gode måde

Ditte

Jeg oplevede for første gang at fået lukket munden på min indre kritiker, og FØLTE mig elsket, af mig selv!

Stina

Jeg har lært at at andre folks reaktioner aldrig har noget med mig at gøre, og at de selv står til regnskab for sig selv, og jeg for mig. Jeg er blevet fritaget fra at dømme mig selv og andre hele tiden. Det er OKAY - Alt er OKAY

N.

Andre aktuelle kurser

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries