Tantrasex for par I & II

Tantrasex for par

Kæresteweekend for elskende par –  værktøjer til resten af (sex)livet.

Sexuel modenhed og erotisk fordybelse

Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. Det handler om fordybelse og hengivelse til dig selv, din krop og din partner.

Det handler ligeledes om sexuel modenhed. Om at hvile ind i sexualiteten - frem for at lade sig køre rundt i manegen af sin lyst eller måske give helt op og melde sig ud.

 

Tilmeld dig her:

2-4 september 2022 (Tantrasex for par I)

23-25 september 2022 (Tantrasex for par I)

11-13 november 2022 (Tantrasex for par II)

Pray with your woman, sing with your woman, play with your woman, dance with your woman, with no idea of sex. Don't go on thinking, when are we going to bed? Forget about it. Do something else and get lost into it. And some day Love will arise out of that being lost. Suddenly, you will see that you are making love and you are not making it. It is happening. You are possessed by it. Then you have your first Tantra experience, possessed by something bigger than you. – OSHO

Kursusbeskrivelse

Konkret vil der blive undervist i et erotisk tantrisk ritual. Ritualet består af en række øvelser som du udfører sammen med din partner. Der vil være mere og mindre erotiske og seksuelle øvelser. Der vil være øvelser med og uden tøj, og der vil være øvelser som du synes er fantastiske, og andre du ikke kan se meningen med. Sådan er tantra – det skal ikke forståes, det skal opleves.

Kodeordene er vejrtrækning, bevægelse og lyd.

Deltagere og målgruppe

tantra coupleMedbring din egen partner M/K. Det er underodret om I har været kærester i en uge, eller er gift på 20. år eller i virkeligheden 'kun' er venner.

Kurset fordrer at du fysisk kan holde til at sidde og foretag øvelser i gulvhøjde. Medbring meget gerne hjælpemidler (puder/blokke) til at sidde på gulvet.

Tantraværkstedet indbyder til et helt åbent og fordomsfrit miljø. Alle kombinationsmuligheder af af par er velkomne.

 

Hvad får I ud af det?

 • Tilbring en weekend sammen hvor det kun handler om jer
 • Genopdag nysgerrigheden og glæden ved hinandens kroppe
 • Lær at elske i timevis
 • Giv slip på forventninger og pres (indre som ydre)
 • Lær kunsten ved at elske uden at peake/ejakulere
 • En konkret ny måde at være sammen på som åbner for nærheden
 • Lær at blive mættet af elskov
 • Lær om tantrisk helkropsorgasme, og friktionsfri sex
 • Få en tantrisk sex-praksis
 • Oplev en ny måde at meditere på
 

Program for weekenden

Det er let at få programmet for wekenden - alt du skal gøre er at bede om det. Bestil programmet her.

Bestil programmet for Tantrasex for par weekenden

 

Sådan foregår undervisningen

tantra pareo

Der bliver instrueret i øvelser som du foretager sammen med din partner. Øvelserne er tantriske og vil i høj grad koncentrere sig omkring bevidsthed, vejrtrækning, berøring, intimitet og energi. Øvelserne er intime og mange af dem har en seksuel karakter, men det er tantrisk seksualitet og der er et sigte med øvelserne.

Det hele foregår i et roligt tempo i et atmosfære af intimitet, nærhed og accept. Invitationen er til ikke-præstation. Det optimale er hvis du helt kan glemme alt hvad ved om sex, din partner og dig selv, og åbne dig til det som er.

Nøgenhed

Når den øvelse der skal laves fordrer det er vi nøgne. Den øvrige tid under kurset bærer vi en sharong. (se foto til højre). Til morgenmeditation og under måltiderne har vi nomalt tøj på.

Skal / skal ikke

Alt hvad der foregår i Tantraværkstedet er en invitation. Der er ingen skal ting og der opfordres til at I forsøger at glemme alt om skulle, ville og burde. Mærk i stedet efter inden i - find dit autentiske ja og nej. Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset.

 

Testimonials

Læs om andre pars erfaringer og oplevelser på dette kursus

{module Vi har været på Tantrasex for Par (2)}

 

Stedet

 

Kost og logi

Det er muligt at booke indkvartering på dobbeltværelse eller 3-4 personers værelser. Dette er et tilvalg og foretages på tilmeldingsformularen.

Forplejning er lækker vegetarisk og hovedsagetligt økologisk mad lavet fra bunden.

Praktisk information

 • Kursusleder: Vilhelm
 • Hvor og hvornår? Se kalender
 • Pris se tilmeldingsformularen
 • Påkældning: Pareo
 • Nøgenhed: Ja – når det er relevant i forhold til øvelser og ritualer
 • Medbring: liste fremsendes i god tid inden kurset
 • Betaling: 50% ved tilmelding og 50% 30 dage før kursusstart ved tilmelding tidligere en 30 dage før kurus start. Ved tilmelding senere end 30 dage før kursusstart betales det fulde beløb ved tilmelding.
 • Hvor: Samsø
 • Antal deltagere: Max 8-16 deltagere (kan variere med antal tilmeldte samt stedets kapacitet)

 


Testimonials til Tantrasex for par

Testimonials

Udpluk fra deltagernes erfaringer med Tantrasex for Par

Værktøjerne var øjenåbnere i forholdet mellem to mennesker.Dem fra Thy

Det var virkelig en særlig weekend. Det var både spirituelt og kropsligt. Der var en særlig og stærk elektrisk seksuel energi i rummet, som vi blev fyldt af - og det var aldrig lummert. Det var varmt, nysgerrigt og trygt.Marie og Jacob

Fredag aften sidder vi uden for huset, hvor vi skal opholde os hele weekenden på Tantrasex for par 1. Vi har ingen anelse om, hvad vi har meldt os til. Vi emmer af nervøsitet og kigger hinanden i øjnene, skal vi flygte eller kæmpe?  Vi vælger at kæmpe og går ind - og heldigvis, for det blev en helt fantastisk og dejlig weekend, hvor vi fik pillet blufærdigheden af, fik inspiration til at endnu mere gnist i sexlivet, sensualitet og nærhed. Vilhelm har en fantastisk evne til at skabe tryghed omkring sig, så alle føler sig godt tilpas. Mette, Aalborg

Meget meget givende med øvelser der åbnede os for elskoven. Der var en øvelse, hvor jeg følte kærlighed, helt dybt ind i sjælen.

Anette

Tantrakurset har helt sikkert givet os en masse og løftet vores sexualliv til nye højder. Især nyder vi, at fokus er flyttet fra målet til vejen, og vi kan bruge timer på at dyrke tantramassage og tantrasex

T&L

Vi har fået meget mere åbenhed omkring vores sexliv, hvilket smitter af på alt muligt andet i hverdagen.

Par i 50'erne

Uden tvivl den mest fantastiske sexoplevelse vi har haft både hver for sig og sammen.

Par i 40'erne

De ønsker, vi satte ord på fredag aften og som vi gerne ville have med hjem, blev alle indfriet: et fælles erotisk sprog, flere teknikker til tilfredsstillelse, kunne elske længe, genopdage sin elskede, eje sin lyst, genopdage sin lyst, slippe sit overjeg osv. Vores varmeste anbefalinger.

Fynboerne

En game changer i sexlivet.

Rikke og Torben

Hold da helt fast en smuk oplevelse jeg havde på samsø. Jeg har ikke ord til at beskrive mine oplevelser, men turen har været noget af det bedste jeg mindes at have gjort for mig selv. Jeg vil på det varmeste og med min helt grønne erfaring på feltet anbefale Vilhelm Kruses kursus i tantrisk sex, også selvom man ikke er et etableret par.

Nokolaj

Vores sexliv er bare blevet mere nærværende, spændende, intimt og sexet.

De to fra Jylland

Det seksuelle samvær fået en anden dimension, hvor hovedmålet ikke længere er orgasmen, men processen, nærværet, ømheden og kærligheden! Det har betydet langt mere intense (og længerevarende) sex akter! Og det har betydet (endnu) mere kærlighed i dagligdagen.

Per og Diana

Vi har fået et bedre sprog og en øget fortrolighed om det seksuelle univers, vi afsætter og bruger mere tid, og vi fokuserer på at være i nuet og nyde hinanden.

Marie og Per

Tantra hot! Vi har haft mange dejlige timer sammen siden vi sagde farvel til Samsø. Følsomheden stiger og kærligheden det samme.

Anette og Peter

Andre aktuelle kurser

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Vær social

Facebook

Nyhedsbrev

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries